Het domino effect stoppen, het is mij gelukt en dat gun ik jou ook.

Bij mij begon het nadat ik was aangereden, een auto nam de binnenbocht, waar ik net fietste. Toen mijn relatie enkele jaren later stuk liep, kwam ik pas echt in een neerwaartse spiraal terecht. De ene lichamelijke klacht was nog niet geweest, of de volgende diende zich al weer aan. En telkens leverde ik weer een stukje in, kwam ik niet terug op het niveau van er net voor. Niet alleen met sporten, maar ook met het huishouden doen of de tuin.
Is dat herkenbaar voor jou? Lees dan snel verder.

Ik kwam in aanraking met een techniek om alles wat ik had opgeslagen in mijn lichaam op te lossen. De omslag begon al na de eerste sessie, in mijn omgeving begon het na een paar weken ook op te vallen. Ik kon meer en daardoor kwam ik ook beter in mijn vel te zitten. Daarnaast was ik niet meer telkens ziek, kon mijn medicijnen afbouwen.
Ik had namelijk alle opgeslagen emoties stuk voor stuk aangepakt. Dat gaat veel verder dan minder last hebben door de situatie te accepteren.

Het enige nadeel waar ik nu nog tegenaan loop, is dat mensen soms nog het oude beeld voor zich hebben. Dat ze denken aan de dingen die ik  niet kon, terwijl ik het nu wel weer kan.

 

Wil jij het domino effect stoppen?

 

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

Voel jij je machteloos en moedeloos na een ongeluk? Lees alle blogs over dit onderwerp.

Wil jij alle blogs over het onderwerp depressief na een ongeluk lezen? Klik dan hier.
Heb jij last van somberheid, op de andere website heb ik algemene blogs over dit thema geschreven.

Share This