De gevolgen omkeren, dat lukte mij jaren nadat ik was aangereden en in een neerwaartse spiraal terecht was gekomen.
Na een paar jaar liep mijn relatie stuk. Vervolgens kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten en meer medicijnen. Tot ik mijn baan verloor en bij iemand terecht kwam die werkt met het oplossen van alle opgeslagen emoties.

Ik merkte na de eerste sessie al verschil en na een tijdje merkte mijn omgeving ook het verschil.
Wat erna gebeurde was iets wat ik zelf niet kon geloven. Ik kon weer voluit sporten, lopen ging goed. Zo zeer zelfs dat je mij op de foto ziet toen we van Kijkduin via Scheveningen naar Wassenaar liepen. Dit is op het strand tussen Scheveningen en Wassenaar genomen.
En alle andere klachten namen stuk voor stuk af.
Na een poosje was ik zover dat ik ook met mijn medicijnen kon minderen en uiteindelijk ermee stoppen.
In 11 maanden was ik een heel ander mens geworden.

Daarna gebeurde er nog veel meer. Daarover vertel ik je meer in de video bij deze blog.

Uiteraard zijn bepaalde gevolgen van ongelukken niet terug te draaien. Als je ledematen mist, komen die niet vanzelf terug als jij je emoties oplost. Maar ik heb gemerkt dat acceptatie een begin is. En van daaruit alle opgeslagen emoties verwerken veel goeds kan doen.

 

Wil jij zelf de gevolgen omkeren?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

Voel jij je machteloos en moedeloos na een ongeluk? Lees alle blogs over dit onderwerp.

Share This