Rhodoniet als EHBO-steen omdat ze werkt bij paniek, verwarring, angst en bedreigende of gevaarlijke situaties. Het maakt niet uit of je het zelf meemaakte of dat je het hebt zien gebeuren.

Daarnaast is ze behulpzaam op diverse gebieden, zoals bij een scheiding of mishandeling of fysieke verwondingen. De steen heeft een ondersteunende werking op bloedsomloop en de lymfe.

Ook ondersteunt deze steen mensen met examenvrees en met positief denken / als mensen depressief zijn.

Net als ze bij diverse andere klachten een ondersteunende werking heeft. Denk hierbij aan klachten op het gebied van het zenuwstelsel, ademhalingsstelsel en spieren en botten.

 

Een steen ondersteunt je, maar geneest je niet

 

Elke edelsteen heeft een eigen, specifieke werking. Je kunt stenen ook uitputten, je dient er goed voor te zorgen. Maar het is vooral belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In mijn ervaring is dat een steen soms heel behulpzaam is. Maar tegelijkertijd kan het zijn dat na een tijdje een andere steen beter bij je past. Net wat er op dat moment voor jou nodig is. Daarom zoek je geen steen uit, maar zoekt een steen jou uit.

Stenen kunnen op verschillende manieren hun werk doen. Voor veel stenen geldt dat je ze op de huid kunt dragen, maar niet voor elke steen.
Van oudsher worden edelstenen, ook Rhodoniet, als siervoorwerp gebruikt.

 

Na Rhodoniet als EBHO-steen echt diep je emoties oplossen?

Laat hieronder een reactie achter wat jij gaat doen.

Je kunt gelijk een afspraak maken in mijn agenda.

Neem contact op als je eerst kennis wilt maken.

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen. Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Hier vind je al mijn blogs over het thema emoties uiten na een ongeluk.
Of wil je algemene blogs lezen over het uiten van gevoelens?

Geraadpleegde websites: https://www.lichtpuntjekristallen.nl/ en https://www.spiritualgarden.nl/ en https://www.semoea.nl/

Share This